به گزارش تیننیوز،افزایش قیمت خودروهای سنگین تنها محدود به تولیدات خودروسازی خاص نیست و شامل همه سازندگان خودروهای تجاری کشور نیز میشود. لذا هدف از بررسی این وضعیت، نمایش برنامههای بی هدف شرکتها و دولت برای نوسازی این بخش حساس در کنار آگاهی از قیمتهای گزاف خودروهای تجاری است.
براساس این گزارش، هزینه بالای تعمیر و نگهداری، کرایه پایین حملونقل بار، هزینه های سربار و تحمیلی به مانند مالیات و کسریهایی که روی بارنامه اعمال میشود، عوارض سنگین جادهای که در راههای کشورمان از خودروهای سنگین اخذ می شود و در مجموع مشکلات و مسایل، باید در نظر داشته باشیم که خودروهای تجاری فعلی، هزینه تعمیرات و افت قیمت بسیار بالایی نیز به همراه دارند و در صورت بروز مشکل هزینه تعمیرات بسیار بالائی را متوجه صاحبان خود میکند.
اجرای طرح نوسازی خودروهای فرسوده تجاری با قیمتهای منطقی هم در اشتغالزایی این بخش و خطوط تولید کشورمان نقش بسیار پررنگی خواهد داشت و در اثرگذاری سلامت جسم و روان رانندگان، جادهها و محیطزیست نقش بالایی را به خود تخصیص خواهد داد.
این گزارش همچنین حاکی از آنست که، نامگذاری سال 97 وظیفه خطیری را متوجه تولید کنندگان داخلی کرد و آنهم تامین نیاز مردم در تمامی بخشها که خودرو نیز از آن مستثنی نیست، تولیدات دارای کیفیت علاوه بر ایجاد بازار رقابت میان محصولات داخلی، مزیت دیگری را نیز بهمراه دارد و آن چیزی نیست جز سرمایه بزرگ ملی که اعتماد مردم کشور به سازندگان داخلی است، موردیکه سالهاست در میان مصرف کننده و تولید کننده کشورمان در حال رنگ باختن است.
با توجه به مواردیکه در بالا به آنها اشاره شد، میطلبد که دولت با عمل به وعدههایی که داده شده بایستی به میدانی وارد شود که قطعا، خودروساز و یا متولیان دیگر یارای سروسامان دادن به آن را نخواهند داشت.